7. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell-kiállítás

7. Szolnoki Országos Vasúttörténeti és Vasútmodell-kiállítás
Helyszín:
Aba-Novák Agóra Kulturális Központ /5000 Szolnok, Hild János tér 1./
Időpont: 2018. március 15., csütörtök - 2018. március 18., vasárnap
Szervező: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ

A kiállításon felépül Magyarország legnagyobb H0-ás modulrendszere, amelyen, mint minden évben, újabb és újabb elemek jelennek meg. Kiállítóink között köszönthetjük a szegedi Vasútmodellező Baráti Kör, a Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub, az Élő Mini-Világ Innovatív Környezetvédelmi Alapítvány, a Kockajáték Club tagjait, de több magánszemély által épített terepasztalt is megtekinthetnek a látogatók.
Az eseményen megismerhetik a MÁV 150 éves történetét egy tablókiállítás jóvoltából. A szolnoki Vasúti Almárium segítségével visszarepülhetünk az időben, és beleülhetünk egy állomásfőnök székébe, valamint megcsodálhatjuk az 1950-es években készült pénzverdei vasutat. A terepasztalokon különböző magyarországi vasútvonalak mellett egy valódi amerikai és olasz tematikájú terepasztal is látható lesz. A legkisebbeket Lego® Nyugati pályaudvar és város, foglalkoztatók, játékszoba és Thomas meseszoba várja.  A Hild János téren 1:8 méretarányban megépített Parkvasúton, valamint egy mini elektromos kisvonattal is utazhatnak a gyerekek a rendezvény mind a négy napján.
A szervezők és a szakmai látogatók legnagyobb örömére újra a kiállításon köszönthetjük a Viessmann Modellgyártó Kft. csapatát. Az általuk kialakított mintegy száz négyzetméteren a rengeteg kellék mellé szakmai tanácsokat is kaphatnak a látogatók.

Nyitvatartás:
Március 15–17.: 10.00–18.00
Március 18.: 9.00–17.00

Jegyárak:
Gyermek, diák, nyugdíjas: 800 Ft
Felnőtt: 1200 Ft
Családi: 3400 Ft
2 éves korig ingyenes!


Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

www.facebook.com/vasutmodellszolnok/

Nyomtatás
2018. március 15.