Tiszaliget és a Liget - Termálstrand és Élményfürdő

Tiszaliget és a Liget - Termálstrand és Élményfürdő

Tisza

Tiszaliget és a Liget - Termálstrand és Élményfürdő

2016. január 01., péntek - 2018. december 31., hétfő
Helyszín:
Liget - Termálstrand és Élményfürdő /5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány/
Szervező: Liget - Termálstrand és Élményfürdő
A Tiszaliget garantált testi-lelki kikapcsolódást ígér!
A Tiszavirág hídon gyalogosan és kerékpárral, a közúti hídon pedig autóval, vagy busszal áthaladva érjük el a város ,,tüdejét", ahol árnyas fák között, kellemes környezetben találhatunk számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget. A Liget-Termálstrand és Élményfürdőben kényeztethetjük magunkat a gyógyvizes és élménymedencékben, vagy a wellness részlegben.

Itt található a Vízilabda Aréna, két sportcsarnok (ahol több ezren szurkolhatnak kedvenc csapataiknak), több teniszpálya, fedett squash pálya, több, egyszerre akár 10 000 szurkoló befogadására is alkalmas salakos, bitumenes és műfüves pálya. A strand mögötti horgásztónál pecázhatunk, sétálhatunk.

Itt épült meg a város két ifjúsági szálláshelye és az egyik négycsillagos wellness szállodája is. A város sportéletét a labdajátékok uralják, kiemelkedő a kosárlabda- és víziabdacsapat eredménye, de a vizisportok,a  kajakozás, kenuzás és az evezés, valamint a küzdősportok területén is komoly eredményeket érnek a város versenyzői.
Utánpótlásképzésben a Szolnoki Sportiskola országos szinten is élenjáró intézmény.

A Tiszaliget ad otthont a Szolnoki Gulyásfesztivának, Szolnok egyik országos hírű, szeptemberi rendezvényének. Ekkor egyszerre több száz bográcsban, több ezer adag gulyást készítenek a program versenyzői. A gyermekek egy modern játszótéren is szórakozhatnak.

A strandfürdő nyitvatartása:
H-SZ: 8.00-20.00, V: 8.00-18.00
Tel.: 56/379-701

Sportcentrum: Tel.: 56/423-902, www.szolsport.hu

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!