18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásár Otthon és Kert Expo

18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásár Otthon és Kert Expo

Tisza

18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásár Otthon és Kert Expo

2016. április 15., péntek - 2016. április 17., vasárnap
Helyszín:
Aba-Novák Agóra Kulturális Központ /5000 Szolnok, Hild János tér 1./
Szervező: Aba-Novák Agóra Kulturális Központ
18. Szolnoki Utazás Kiállítás és Vásár Otthon és Kert Expo
A kiállítás díszvendége a Tiszazug, JNSZ megye déli tájegysége. Megismerhetik az Észak-magyarországi, Tisza-tavi, Észak-alföldi, Dél-alföldi, Nyugat-dunántúli és Balatoni régiók turisztikai információs irodái, utazási szolgáltatói ajánlatait. Helyi termelők és kézműves kiállítók kínálják portékáikat, megkóstolhatják az „Alföld Szíve Ízeit”, például a hungarikumnak felterjesztett szolnoki gulyást és az új gulyáspogácsát is.
Az Aba-Novák Agóra Utazás Kiállításának kísérő rendezvénye az első szolnoki Otthon és Kert Expo. Április 15-17. között szeretnénk bemutatni, hogyan tehetjük otthonunkat olyan meghitt, kreatív, kellemes hellyé, ahová jó hazatérni. Lakberendezési és kertépítési ötleteket kínálunk, szakértőink tanácsadással segítik a látogatókat.
Célunk a magas színvonalú lakás- és környezetkultúra népszerűsítése, azon vállalkozások, gyártók, forgalmazók, cégek bemutatása, melyek nívós termékeikkel, szolgáltatásaikkal iránymutatók az építkezés, felújítás, lakberendezés, belsőépítészet, kertrendezés terén. A rendezvény otthont ad az ötletek, dekorációk, lehetőségek és stílusok széles skálájának a hagyományostól a formabontóig.
A turisztika iránt érdeklődők pénteken és szombaton tekinthetik meg a belföldi és külföldi üdülési ajánlatokat, míg az Otthon és Kert Expo vendégeit vasárnap is várják a kiállítók.


A rendezvény díjtalanul látogatható!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk!

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!