Emiliana Torrini koncert

Emiliana Torrini koncert

Tisza

Emiliana Torrini koncert

2024. július 14., vasárnap 19:00
Helyszín:
RepTár Szolnoki Repülőmúzeum /5000 Szolnok, Indóház u. 4-6./
Szervező: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum
Emiliana Torrini koncert
Emiliana Torrini koncert a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban
 
  • Dátum: 2024. július 14.
  • Helyszín: RepTár Szolnoki Repülőmúzeum, Szolnok, Indóház út 4-6.
  • Kapunyitás: 19:00 óra, koncert kezdete: 21:00 óra.
 
Emiliana Torrini, aki a "Gyűrűk Ura: A két torony" film megható betétdalával, a "Gollum's Song"-gal, valamint a világszerte ismert „Jungle Drum” slágerével robbant be a köztudatba, most egy rendkívüli új albummal érkezik. A "Miss Flower" című lemeze egy titokzatos és inspiráló történetet mesél el, amely Geraldine Flower különleges életét idézi fel.
 
Ezen az estén nem csupán Emiliana Torrini lenyűgöző hangjára és dalaira számíthatunk, hanem egy mélyen személyes és inspiráló új album bemutatójára is, amely a barátság, a veszteség és az újrakezdés témáit dolgozza fel.
Emiliana Torrini ezen turnéja során Magyarországon kizárólag Szolnokon ad koncertet, így ez az est egy ritka és felejthetetlen élmény lesz mindazok számára, akik szeretnék élőben is megtapasztalni Emiliana varázslatos zenei világát.

Az album története:
Emiliana és barátnője, éppen Zoe nemrég elhunyt édesanyjának leveleit böngészték, amikor rábukkantak az idős hölgy rendkívüli, titkos életére. Zoe mély gyászában volt, Emiliana pedig igyekezett vigaszt nyújtani neki, amikor mindketten ugyanarra a gondolatra lettek figyelmesek: Mi lenne, ha?
Mi lenne, ha ezt a rendkívüli nőt - Geraldine Flowert - akiről éppen csak most tudták meg (leveleken, naplókon és fényképeken keresztül) hogy kilenc házassági ajánlatot kapott, de soha nem ment férjhez, volt egy részmunkaidős állása és szeretői között szerepelt egy a CIA-val kapcsolatos amerikai diplomata, és egy trinidadai acél dobos is, valahogyan újra életre keltenék?
És mi lenne, ha mindez az ő történeteinek zenére való átültetésével történne meg?
Nos, ez a "Mi lenne, ha?" virágozni kezdett és 10 év után újra szólólemezt jelentetett meg Torrini. A  Miss Flower című album lenyűgözően idézi fel egy nő életét, újraértelmezve egy olyan különleges művész által, mint Emiliana Torrini.

 
Jegyinformációk:
  • A jegyek megvásárolhatók a RepTár Szolnoki Repülőmúzeum recepcióján és online: Emiliana Torrini koncert (livetickethub.hu)
  • Koncertjegy 6.500 Ft, amely egyszeri belépésre jogosít.
  • Kombinált jegy 7.500 Ft. A kombinált jegy lehetőséget biztosít a RepTár látogatására a koncert napján, 10:00 és 18:00 óra között, majd az esti koncertre való belépésre.

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!