Mihalec Gábor: A viharálló családi kapcsolatok 7 titka Szülők Akadémiája

Mihalec Gábor: A viharálló családi kapcsolatok 7 titka Szülők Akadémiája

Tisza

Mihalec Gábor: A viharálló családi kapcsolatok 7 titka

2024. április 15., hétfő 17:00
Helyszín:
Szolnoki Városháza Díszterme /5000 Szolnok, Kossuth tér 9./
Szervező: Mathias Corvinus Collegium szolnoki képzési központ
Mihalec Gábor: A viharálló családi kapcsolatok 7 titka
A nagy sikernek örvendő Szülők Akadémiája rendezvénysorozat következő előadója, Dr Mihalec Gábor, pár- és családterapeuta először jár Szolnokon.
Meghívott előadónk dolgozta ki Magyarország első és egyetlen tudományosan igazolt párkapcsolati tréningjét (Gyűrű-kúra) és az erről szóló könyv lett minden idők egyik legnagyobb példányban kiadott magyar nyelvű párkapcsolati könyve (több mint 50.000 kiadott példány). Szenvedélyesen járja a világot Fokvárostól Seattle-ig, hogy a legjobbaktól tanuljon, és ezt a tudást itthon átadja a pároknak és családoknak. Tévé- és rádióműsorok gyakori vendége, a járvány alatt elindított élő Facebookos adásaival (Pár-percek) pedig tízezreknek adott motivációt, hogy a bezártságot miként fordítsák a kapcsolatuk előnyére. Amit másoknak tanít, azt a saját családjában is megéli. Közel 30 éve él boldog házasságban Dórival, akivel két fiatal felnőtt büszke szülei. 
„A járvány kezdetén egy 1300 fős kutatást végeztem, amiben arra kerestem a választ, hogy mi a különbség azok a párok és családok között, akik nyomás alatt is képesek fejlődni, valamint azok között, akik a nyomás hatására elindulnak lefelé a lejtőn. A több mint 100.000 adat statisztikai elemzése után kikristályosodott 7 gyakorlati terület, amit az előadáson valós életpéldákkal mutatok be. A közös pont mindegyikben az, hogy tanulható. Tehát megtanulhatunk erős párként működni. Ehhez pedig kész „edzéstervet” nyújt az előadás.”
Hatalmunk van a kapcsolatunk sorsa felett!

Az eseményen történő részvétel ingyenes, azonban minden esetben regisztrációhoz kötött:
https://feliratkozas.mcc.hu/hu/mcc-szolnok-a-viharallo-csaladi-kapcsolatok-7-titka-szulok-akademiaja

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!