STAND UP COMEDY ESTSZIKRA LÁSZLÓ HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE SZOLNOKON

STAND UP COMEDY ESTSZIKRA LÁSZLÓ HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE SZOLNOKON

Tisza

STAND UP COMEDY EST

2021. szeptember 08., szerda 19:00 - 2021. szeptember 09., csütörtök
Helyszín:
Szandaszőlősi Művelődési Ház /5008 Szandaszőlős, Gorkij út 32./
Szervező: Szandaszőlősi Művelődési Ház
Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi!
Szikra László Humorista önálló estje Szolnokon
Szikra László Humorista a Showder Klub és a Rádiókabaré népszerű humoristája. Magyarország egyik legtermékenyebb stand up fellépője. 2017 óta hivatalos magyar dumarekorder, 9 óra 8 perces folyamatos stand up comedy műsorával.
A járványhelyzet alatt szinte felrobbantották az internetet Szikra Laci vicces karantén videói. A Showder Klub humoristája által megformált karakterek – Mama és Papa – telefonhívásai a karanténból, olyan népszerűek lettek a nézők körében, hogy a videók pár hónap alatt 50 milliós össznézettséget értek el a Facebookon, és sikerük azóta is töretlen.
A rajongói kéréseknek eleget téve, Mama és Papa turnéra indul, hogy a karanténból kiszabadulva, Laci „Ugyanolyan mocsok vagy te is, mint a Gizi” című önálló estjén, élőben is elmeséljék legújabb élményeiket. A 2 x 45 perces stand up comedy műsorban betekintést nyerhetünk a falu 50 árnyalatába, elkísérhetjük Mamát és Papát a templomtól a kocsmáig, és természetesen az is kiderül, mit csinált már megint az a mocsok Gizi.
Időpont: 2021. július 15., 19:00 óra
Helyszín: Szandaszőlősi Művelődési Ház, 5008 Szolnok, Simon Ferenc utca 32.
jegyár: 2900 Ft
jegyek vásárolhatók online: https://tixa.hu/szikra_Laszlo_standupcomedy_szolnok
Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/1348928595507386
Az előadás a Kormány 194/2021. (IV. 26.) Korm. rendelete alapján kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható. Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy saját védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete alatt vehet részt nézőként a programon. Belépéskor a védettségi igazolványt vagy a védőoltást igazoló applikációt, és a személyazonosításra, illetve az életkor megállapítására alkalmas igazolványt kérjük hozzák magukkal.

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!