Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Tisza

Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

2024. június 19., szerda - 2024. június 22., szombat
Helyszín:
Tiszai hajósok tere, Tisza park, Sóház utca, Verseghy park /5000 Szolnok, lásd az adott programnál/
Szervező: HM Event Kft., Tiszavirág Kulturális Menedzser Iroda
Szolnoki Tiszavirág Fesztivál

Kiváló társaság, táncra perdítő vagy épp andalító muzsikák, szívmelengető előadások, vidám családi programok az árnyékos Tisza parkban és a Tiszai hajósok terén.

Remek magyar borok, pálinkák, sörök, lepények, kürtöskalács, Illatozó mangalicacsülök és sok egyéb ínyencség gondoskodik a széles választékról. A Magyar Labdarúgó Válogatott június 19-i mérkőzését is kivetítik, hogy együtt szurkolhassunk a továbbjutásért.

Olyan, mint a Tiszavirág Fesztivál, egyszerűen nincs sehol. Nagy találkozások otthona. Ennek csak egyik apropója a világszerte párját ritkító kérészrajzás, vagy más néven a Tisza virágzása. Itt minden különleges és egyedi, és minden olyan megszokott. A belváros évszázados gesztenyefái, parkjai ezreknek válnak átmeneti otthonává, ahol minőségi zene, hagyományőrző gasztronómiai kínálat, míves portékák, nagyszerű borok és pálinkák teszik teljessé a kikapcsolódást.

A tiszai embernek a tiszavirágzás nemcsak a nyár kezdetét jelenti, hanem a törékenységet, de a megújulást, az életerőt, életigenlést, a természettel való egyensúlyt, alázatot is. A szolnokiak szívesen és örömmel látják vendégül az országot-világot, hívják barátaikat, hazavárják az elszármazottakat, hogy varázslatos estéket töltsenek együtt a Tisza-parton…tiszavirágzás idején..!

A Tiszavirág Fesztivál képes a legtöbb generációt megszólítani, egy asztalhoz ültetni tinédzsert és felnőttet, eközben pedig olyan értékeket ismertet meg mindenkivel, melyekre joggal lehetünk büszkék. Egy rendezvény, mely otthonunkká varázsolja a közteret, barátokká változtatja az ismeretleneket, s közösséggé formálja az embereket.

 

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!