XVII. Pelikán Kupa

XVII. Pelikán Kupa

Tisza

XVII. Pelikán Kupa

2024. április 06., szombat 06:00 - 17:00
Helyszín:
Aba-Novák Agóra Kulturális Központ /5000 Szolnok, Hild János tér 1./
Szervező: JNSZ Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara, Aba-Novák Agóra Kulturális Központ
XVII. Pelikán Kupa

Egy igazi gasztroélmény vár Önre április 6-án Szolnokon az Aba-Novák Agóra Kulturális Központban

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara 2024. április 6-án, 17. alkalommal rendezi meg a Pelikán Kupát, a korábbi évek hagyományai szerint az ABA-NOVÁK AGÓRA Kulturális Központban.

Az országosan meghirdetésre kerülő versenyre szakács, cukrász, pincér és az idén először pék szakmában várjuk a tanuló és felnőtt versenyzőket, illetve csapatokat.

A verseny rangosságát jelzi az évek óta több ezres látogató közönség, továbbá az országosan és nemzetközileg is elismert szakmai zsűri, akik a pályaműveket értékelik.

A rendezvény célja, hogy a látogatóközönségnek bemutassa a fentebb említett szakmák magas színvonalú munkáit minél teljesebb és kreatívabb módon, továbbá a kimagasló pályaművek elismerést kapjanak szakmai kiválóságukat értékelve, megbecsülve. A versenyzők inspirációt nyerhetnek mások műveiből, a látogatók pedig megcsodálhatják az alkotásokat.

A verseny kísérő rendezvényei között gasztronómiai kiállítás, bemutatók és kóstolók lesznek, melyek vonzóbbá, színesebbé teszik ezt a nívós szakmai eseményt. Így a pályaműveken kívül, mind a versenyzőket, mind a vendéglátás iránt érdeklődőket sok érdekesség és újdonság várja.

Bízunk abban, hogy a rendezvény hozzájárul a szakmák népszerűsítéséhez és fejlődéséhez.

További információ, jelentkezés:
https://www.iparkamaraszolnok.hu/pelikankupa/

Rendezvénynaptár Programok feltöltése

Hírek és információk

Koncertek, fesztiválok, színházi előadások, kiállítások és képzések 20 oldalon!
Találj programot a Szolnokon és vonzáskörzetében 3000 példányban megjelenő Publicum ingyenes szolnoki programajánló magazin online változatában!